Turizmin Bütün Paydaşlarına Dair Haberler...

2022 Yılbaşı Sezonunda Kurumsal Markanızı Promosyon Ürünleri İle Tanıtın!

0

Promosyon ürünleri ile yeni yılda kurumsal markaların geniş kitleler tarafından tanınmasını sağlıyor.

Tüm dünyada olduğu gibi Türkiye’de de en sık tercih edilen reklam aracıdır. Yılların eskitemediği promosyon sektörü gün geçtikçe marka bilinirlik oranlarını hızla arttırıyor. Promosyon ürünleri seçiminde bulunurken oldukça dikkatli olunması hem tüketiciye hem de firmaya çeşitli avantajlar sunuyor. Bu avantajlar; kaliteli ve kullanışlı promosyon ürünleri, mevcut müşteriler ve iş ortaklarının firma ile duygusal bağını güçlendirerek yeni müşteriler kazanılmasına ortam hazırlıyor.

 

Her yıl çeşitli firmalar tarafından marka tanıtımı için tercih edilen promosyon ürünlerinin birbirinden farklı çeşitliliği bulunmaktadır. Yeni yıla girerken müşteriler tarafından yıl boyu markanın tanınmasını fırsat tanıyacak promosyon ürünleri ile siz de markanızı tanıştırın. Bütçe dostu fiyatları kurumsal firmalara buluşturan Bayeks Promosyon kaliteli ve uygun fiyatlara marka tanıtımı yapılmasına imkan tanıyor.

Yeni Yılda Kurumsal Markanızı Ortaya Çıkaracak Ürünler?

 

2022 Baskılı Ajanda: Günlük, haftalık ve aylık olarak üretilebilen ajandalar deri kapak ve sert kapaklı olarak müşterileri ile buluşuyor. Yeni yılda marka prestijini artıran ve marka kalıcılığı sağlayan promosyon ajandalar ile siz de kurumsal markanızı ön plana çıkarın.

 

Promosyon Defter: Klasik, spiralli, çantalı, günlük, haftalık, tarihli veya tarihsiz olarak birbirinden farklı çeşitliliğe sahiptir. Kurumsal markanızı resmedecek en etkili promosyon defterleri tercih ederek firmanızın kazancını arttırma fırsatını elde edin.

 

Yapışkanlı Notluk: Ofis ve çalışma masalarının vazgeçilmezleri arasında olan promosyon yapışkanlı notluklar yeni yılda en çok tercih edilen ürünler arasındadır. Renkli ya da beyaz yapışkanlı notluk tasarımına özel logo baskısı, sert kapak ya da karton kapaklı çeşitliliğe sahiptir. 2022 yılında kurumsal logonuzu yapışkanlı notluklar üzerine markalayarak müşteri hedef kitlenizi genişletin.

Karton ve Bez Çanta: Toplu etkinlikler, fuar veya seminerlerde en sık kullanılan ürünler arasında yer alan promosyon çantalar yeni yılda marka tanıtımı en iyi şekilde temsil eden ürünlerdir. Herkes tarafından kullanılmaya uygun olan promosyon karton ve bez çantaları yeni yılda markanıza göre özelleştirin.

 

Masa ve Duvar Takvimi: En eski zamanlarda dahi kullanılan promosyon ürünleridir. Klasik takvimin dışında özel fotoğraf ve baskılar ile özelleştirilen logolu takvimler ile yeni yılda kurumsal markanızı tanıtma fırsatı yakalayın.

 

Yeni Yılda Kurumsal Markanızı Bayeks Promosyon İle Tanıtın!

 

Uygun fiyat ve kaliteli baskılarından dolayı sürekli tercih edilen Bayeks Promosyon müşterileri için en iyi hizmeti alanında uzman grafikerleri ile yerine getiriyor. Sizler de kurumsal markanızı kısa sürede müşteri hedef kitleniz tarafından tanınmasını istiyorsanız şimdi sipariş verin. Yeni yılda markanızın prestijini artırma fırsatını elde edin.

Bir önceki yazımız olan Gezilinki ile Tatil Rotanızı Belirleyin... başlıklı yazımızı da okumanızı öneririz.

Skorumuz

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.